Lad os berede vejen.
Hele vejen.

Dit produkt eller budskab skal vandre langt, før det står ansigt til ansigt med kunden. Men bare vi går systematisk til værks, er alt muligt.

Strategi: Dine ambassadører gør det muligt

Ambassadørerne tæller alle personer, der har berøring med dig eller dit budskab/produkt.
Vores rolle er at hjælpe dig med at træffe de valg, der skaber ambassadører – og dermed et helt korps til at arbejde målrettet for dit produkt eller budskab frem til modtageren.

Læs mere om strategi

Kreativitet: Gode idéer gror i teams

I den kreative proces er intet dumt, meget er ret sjovt, og alt er brændstof til idéudviklingen. Idéerne bliver endevendt og afprøvet, og de bedste ender som oplæg til dig. Metoden har vi gennemprøvet på nogle af landets største kæder, holdningsorganisationer, bedst kendte mærkevarer og egne mærker. Men bare lige for en ordens skyld: Store tanker er ikke forbeholdt store kunder!

Læs mere om kreativitet

Projektledelse: Forløbet følger planen

Hvis strategerne bestemte, skulle vi altid have en analyse og en overvejelse mere. Hvis de kreative bestemte, ville der ikke være grænser for hverken idéer eller budgetter. Så er det, du skal sætte din lid til projektlederen. Din projektleder sørger for, at strategerne og de kreative holder sig på sporet, at deadlines bliver overholdt, og at du får en solid projektstøtte i din hverdag.

Læs mere om projektledelse