Hurra for os :-)

Af Elisabeth den 10. januar 2011

En af de sværeste dicipliner inden for grafisk design er udvikling af logoer. Et logo skal være enkelt og samtidig rumme det hele. Samtidig skal det være nemt at afkode – både for dem der i forvejen ved, hvad det handler om, og for dem, der første gang stifter bekendskab med det. Ikke nogen nem opgave.

Derfor er det så dejligt, når det lykkedes, og det hele går op i en højere enhed. Og at de mennesker, der skal bruge logoet i derres fremtidige arbejde, nikker og siger: Ja, det er nemlig lige præsic sådan, vi er. Sidst vi havde den oplevelse var i Odsherred og sammen med GeoPark Odsherred. En gruppe entusiastiske mennesker, der er i gang med et stort geologisk projekt i det smukke landskab i nordvestsjælland.

Du kan læse mere om projektet og afgørelsen her.


Direktør Mads Bøttger, vinder af logokonkurrencen Sidsel Kofoed, projektleder Nina Lemkow, skovrider Jens Peter Simonsen og formand for Miljø- og Klimaudvalget Annelis Stamm i Spisehuset på Dragsholm Slot mandag den 18. oktober 2010 ved afsløring og præmieoverrækkelse i logokonkurrencen for GeoParkOdsherred. Foto: Marianne Diers






1 kommentar »

  1. Skrevet af Verlene — 17. september 2017 kl. 07.04

    Digital obligations remedies or age wallets are gaining popular
    recognition nowadays because of its speed and price.

Skriv en kommentar









b_forside
bager butik co2 donationer egne varer glædelig jul jul kajkage kunder miljø sne udvalg