Glædelig jul & – keep it simple!

Af Elisabeth den 9. februar 2010

Indtil for tre år siden vred vi vores hjerner og slog knuder på os selv en gang om året for at komme på nétop den bedste julegave-idé til vores kunder. Det skulle jo gerne være noget, som ingen andre bureauer kunne finde på at lave, – og gerne noget, der signalerede en personlig hilsen.

Til sidst blev det at finde på julegaver nærmest til et job i sig selv. Måske fik det endda et jobnummer i vores projektstyringssystem? Uden at kunne huske det, så kan jeg sagtens forestille mig, at det gjorde :)

Men midt i opturen på det danske marked – dengang finanskrisen var utænkelig – og vi skulle til at finde på årets nye geniale julegave idé til vores kunder, blev det lige pludselig for meget. Tankerne om den store overflod af gaver fra sidste års jul derhjemme i privaten pressede sig på. Og samtidig havde vi meget, meget travlt inde på bureauet. Så inden juleforberedelserne rigtig var kommet i gang, var vi faktisk alle blevet trætte af det kommercielle juleræs.

Vi besluttede os derfor lige som mange andre at melde os ud af julegave-kapløbet. I stedet for at give vores kunder julegaver fik de muligheden for at pege på en god sag, hvortil vi så sender et bidrag.

I 2009 var det så tredje år i træk, at vi droppede julegaverne til fordel for donationer. Da kunderne kunne melde tilbage senest i januar 2010, kan vi først nu fortælle, hvortil årets donationer går (i prioriteret rækkefølge alt efter antallet af donationer):

  • Læger uden grænser
  • Unicef
  • Børns Vilkår
  • Dyrenes beskyttelse

En julegave-idé vi gerne anbefaler videre.

Ingen kommentarer »

Ingen har kommenteret endnu.

Skriv en kommentar

b_forside
bager butik co2 donationer egne varer glædelig jul jul kajkage kunder miljø sne udvalg